Hoe een bedrijfspand aan een investeerder te verkopen?

Hoe een bedrijfspand aan een investeerder te verkopen?

Dit is een vraag die veel commercieel vastgoedbeleggers zich al eerder hebben gesteld. Hoewel er veel manieren zijn om een commercieel onroerend goed te verkopen, bespreekt deze blog de meest voorkomende methoden en de voor- en nadelen van elk. Een bedrijfspand verkopen aan een investeerder zoals Damborg is helemaal geen gek idee. In dit artikel nemen we je mee door het proces van de verkoop van jouw bedrijfspand.

Wat is het proces van het verkopen van bedrijfsruimten?

Het proces van het verkopen van je bedrijfspand is een proces van meerdere stappen dat de volgende stappen omvat: het vinden van een geschikte locatie, het evalueren van de ruimte en het verkrijgen van een huurovereenkomst. De eerste stap in het proces is het vinden van een geschikte locatie. Dit omvat het kijken naar uw gewenste bedrijfstype, grootte en voorzieningen. De tweede stap is het evalueren van de ruimte. Dit omvat het controleren van de huurprijs voor dat specifieke bedrijfstype, evenals eventuele andere uitgaven zoals nutsvoorzieningen of onderhoudskosten. De derde stap is het verkrijgen van een huurovereenkomst van de verhuurder of eigenaar. De vierde stap in dit proces is het adverteren van uw bedrijf bij potentiële klanten en het veiligstellen van een klantenbestand voordat u zaken gaat doen.

Wat zijn de belangrijkste overwegingen bij het verkopen van bedrijfsruimten?

Commercieel vastgoed is een bedrijf dat voortdurend groeit. Met de ontwikkeling van nieuwe technologieën en de verschuiving naar verstedelijking is ook commercieel vastgoed een lucratieve investering geworden. Bij de verkoop van bedrijfsruimte komen veel overwegingen kijken. Deze omvatten de grootte van het onroerend goed, de locatie, de marktvraag en de staat van het onroerend goed.

Een geschikte investeerder vinden voor de verkoop van uw bedrijfspand

Het vinden van een geschikte belegger voor uw commercieel vastgoed is een belangrijke stap om te nemen. Het is belangrijk om de juiste persoon te vinden die in uw vastgoed kan investeren, het kan ontwikkelen en de waarde ervan kan verhogen. Weet jij wat een geschikte belegger maakt? Enkele van de belangrijkste factoren zijn het bedrijf waarmee ze verbonden zijn, hun prestaties in het verleden, hun financiële mogelijkheden en hun reputatie.

Wat zijn de verschillende manieren om uw bedrijfspand te verkopen?

Er zijn veel manieren om uw bedrijfspand te verkopen. Enkele van de populaire manieren om een bedrijfspand te verkopen zijn:
– Verkoop van het bedrijfspand in zijn geheel;
– Verkoop bedrijfspand als going concern;
– Bedrijfspand in delen verkopen en vervolgens weer in elkaar zetten;
– Verkoop van het bedrijfspand op basis van erfpacht;
– Verkoop van het bedrijfspand op directe basis.

Ervaren team van experts

Vakkundige motage

Maatwerk installatie