fbpx

De voordelen van thuiswerken

Met de toenemende populariteit van werken op afstand, worden steeds meer nieuwe carrièremogelijkheden gecreëerd. Zo ervaren veel mensen de voordelen van het werken vanuit huis. U kunt in principe overal aan het werk, terwijl u ook nog steeds kan samenwerken met collega’s als dit noodzakelijk is. Daarnaast hoeft men niet langer files of problemen met het openbaar vervoer te verduren. En misschien wel het meest belangrijke, doordat u geen rekening meer hoeft te houden met reistijd, bespaart u ook nog eens tijd. Werken vanuit huis kan echter ook met een aantal uitdagingen komen. Het efficiënt inrichten van een thuiswerkplek is daar één van.

Een cinewall combineren met een werkplek

Tegenwoordig zien wij steeds meer mensen die kiezen voor een cinewall in combinatie met een werkplek. Alle mogelijke toepassingen die je kunt bedenken voor een cinewall zijn toe te voegen. En zo ook een inbouw bureau of werkplek. Het voordeel hiervan is dat je precies zelf kunt aangeven hoe je je werkplek graag wilt. De afmetingen, vormgeving en alles wat hierbij komt kijken, kan op maat gemaakt worden. 

Uw thuiskantoor is uw beste vriend als het gaat om productiviteit

Uw thuiskantoor is uw beste vriend als het gaat om productiviteit, omdat u de hoeveelheid tijd die u aan uw werk besteed kunt maximaliseren. De sleutel tot het maximaliseren van uw tijd op het werk is om het georganiseerd te houden.

Hoe gaat uw toekomstige werkruimte eruit zien? Ik werk graag in mijn thuiskantoor. Ik hou van de manier waarop het eruit ziet en hoe comfortabel ik me daar voel. Het heeft alles wat ik nodig heb om productief en creatief te zijn – een comfortabele stoel, een bureau, en veel ruimte voor mijn laptop en andere elektronica. Ik richtte mijn kantoor in met natuurlijk licht dat door de ramen stroomde en had er ook verschillende planten neergezet om me het gevoel te geven dat ik omringd ben door de natuur, zelfs als ik achter mijn computerscherm zit.

Uw thuiskantoor ontwerpen

Het opzetten van een thuiskantoor is een essentiële stap om ook thuis productief aan de slag te kunnen. Het is de perfecte plek waarin u zich op werk kan concentreren. Maar het opzetten van een kantoor kan ontmoedigend en frustrerend zijn, vooral als u het allemaal alleen doet. Zo is het verstandig om van tevoren te bepalen waar u uw bureau neerzet in verband met de beschikbare ruimte en lichtinval. Als u ook werkt met fysieke bestanden, is het verstandig om alvast te bepalen waar en hoe u deze items gaat bewaren. Als u deze tips onthoudt hoeft u zich geen zorgen te maken over een efficiënte werkomgeving!

 

Vrijblijvend een offerte op maat ontvangen?

Ook een Cinewall laten maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang gratis een offerte!

google reviews
reviewPeter Razay
2 reviews

review

Vorige week en Cinewall laten plaatsen door dit bedrijf. Had zelf een bepaald idee in gedachte maar werd al snel geadviseerd dat het ook anders kon. Zo kwam er een nog mooiere wall uit met licht combinatie. En het kacheltje eronder ziet er ook wel heel fraai uit!

reviewSusan B
24 reviews

review

Beste mannen, complimenten namens mij en Boudewijn. Echt een top bedrijf! Heel professioneel en leuke mensen. Ze leveren goed kwalitatief werk. Daarnaast waren ze altijd op tijd en hebben ze echt naar mijn wensen en eisen geluisterd. Verder hebben ze mij altijd goed geadviseerd. Ik raad Cinewall op maat dus echt aan. Naar mijn mening verdienen jullie 5 sterren. Groet, Susan en Boudewijn

reviewHenk Rivier
4 reviews

review

Ze hebben een perfecte mini bioscoop voor mij ontworpen en geinstalleerd. Dit helemaal naar mijn wensen. Ze nemen de tijd om goed met jou door te nemen wat je precies wilt. Heel blij met het resultaat.

cinewalldeluxe

Tover uw woonkamer om in een luxury getaway. Altijd al gedroomd van een luxe woonkamer? Cinewalldeluxe zal uw droom woonkamer waarmaken. TV Wand

© 2020 Cinewalldeluxe.nl | algemene voorwaardenprivacyverklaring
betaalmogelijkheden