fbpx

Een vraag die wij vaak krijgen is elektrische sfeerhaarden warmte geven. Het antwoord is simpel: met een warmte element geeft uw elektrische sfeerhaard wel warmte af. Als u dit dus wilt, kunt u dat aangeven. Bij sommige modellen is het al bijgevoegd. In deze blog meer over dit onderwerp. 

Waar dient een elektrische haard voor?

Het kan als interieurelement toegevoegd worden. Het voegt veel toe aan uw woning, maar het kan natuurlijk ook voor warmte aangeschaft worden. Misschien wilt u wel beide! Zowel de elektrische haarden met warmte element, als de elektrische haarden werken op elektriciteit. De elektrische sfeerhaard heeft dezelfde sfeer als een klassieke haard. De charme is bij beide aanwezig.  

Veilig, modern en luxe

Het staat algemeen bekend dat elektrische sfeerhaarden veilig zijn, omdat het op elektriciteit draait en geen gebruik maakt van echte vlammen. U kunt er dus niks mee branden. De LED lampjes dienen als alternatief voor de vlammen. Op onze website kunt u voorbeelden zien en dan ziet u ook hoe realistisch ze eruit zien.

Er komen geen vlammen bij kijken, dus u hoeft niet bang te zijn voor brandgevaar. Een elektrische brandhaar is veilig. De haard heeft tevens een voorziening die als beveiliging dient tegen oververhitting. 

Elektrische haard bestellen met warmte element?

U kunt uw sfeerhaard met warmte element in onze webshop bestellen. We hebben verschillende modellen, kleuren en maten. Er zit voor iedereen wel wat moois bij. Cinewalldeluxe maakt luxe walls voor hoog segment. Alles is mogelijk bij ons. U kunt van alles kiezen. Denk maar aan houtstrips of echte marmer. Twijfelt u over welke sfeerhaard u moet aanschaffen. Twijfel dan niet en bel ons. We helpen u graag verder! 

Vrijblijvend een offerte op maat ontvangen?

Ook een Cinewall laten maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang gratis een offerte!

cinewalldeluxe

Tover uw woonkamer om in een luxury getaway. Altijd al gedroomd van een luxe woonkamer? Cinewalldeluxe zal uw droom woonkamer waarmaken. TV Wand

© 2020 Cinewalldeluxe.nl – Alle rechten voorbehouden | algemene voorwaardenprivacyverklaring