Sfeerhaarden worden steeds populairder

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een sfeerhaard aan te schaffen. De naam zegt het al, een sfeerhaard brengt vooral sfeer in huis. een sfeerhaard zal een fijne sfeer in uw interieur creëren. Ook geeft de haard warmte, dus dat kan ook een reden zijn om een sfeerhaard te kopen.

Waarom kiezen voor een elektrische sfeerhaard?

Elektrische sfeerhaarden zijn erg mooi afgewerkt. Het design is prachtig en de vlammen lijken net echt. Met stukken hout en kiezelstenen kan je het nog echter laten lijken. Een elektrische sfeerhaard is de ideale optie als je wil gaan voor een haard die echt lijkt en ook nog eens warmte afgeeft. Het zal dus niet enkel uw interieur een boost geven, ook zal het u extra warmte bieden in uw woon of slaapkamer. Daarbij is het erg fijn dat de warmte realiseerbaar is. Met de afstandsbediening kunt u zelf bepalen hoe warm u de haard wilt hebben en u kunt de sfeerhaard dus ook heel makkelijk uit zetten wanneer u wilt. Dit is een groot voordeel ten opzichte van een echte haard met vuur. Dan zult u namelijk moeten wachten tot het vuur uit zichzelf dooft. Naar een elektrische sfeerhaard heeft u qua onderhoud haast geen omkijken.

Geef een boost aan uw interieur

Met een elektrische sfeerhaard geeft u uw interieur zeker een boost. Het straalt luxe en gezelligheid uit. Dus gaat u verhuizen of verbouwen? Denk vooral na over een elektrische sfeerhaard in bijvoorbeeld uw woonkamer. De trend van nu is om een elektrische sfeerhaard onder uw televisie te plaatsen in een cinewall. Cinewalldeluxe levert niet alleen elektrische sfeerhaarden los maar is ook gespecialiseerd voor het plaatsen van cinewalls.

Cinewall met elektrische sfeerhaard

Als u een cinewall met elektrische sfeerhaard wil laten plaatsen schakel dan een expert in. Cinewalldeluxe heeft ervaren monteurs in dienst en kunnen vrijwel alles maken. Denk aan cinewalls met verlichting, een beton ciré, houten of marmeren cinewall. Niets is voor onze monteurs te gek. U kunt uw eigen cinewall helemaal zelf vormgeven en wij bouwen uw cinewall geheel naar uw wensen. Vraag een gratis offerte aan of bel ons om alle mogelijkheden te bespreken!

Ervaren team van experts

Vakkundige motage

Maatwerk installatie