Steeds meer mensen kiezen voor een sfeerhaard

In Nederland regent het vaak. Met dit soort regenachtige dagen is het heerlijk om thuis op de bank een film te kijken of een boek te lezen met een open haard. Een sfeerhaard zorgt voor een warme en gezellige sfeer in huis, maar waarom zou u kiezen voor een elektrische sfeerhaard?

Wat is een elektrische sfeerhaard?

Een elektrische sfeerhaard is vergelijkbaar met een open haard, alleen er komt geen echt vuur bij kijken. Dit heeft een aantal voordelen. De haard werkt op elektriciteit. De rook hoeft dus niet te verdwijnen in de schoorsteen. Als je geen aansluiting hebt naar een schoorsteen of niet op de plek waar u de haard wilt, is een elektrische sfeerhaard ideaal. Verder is het vlameffect erg realistisch. Verder geeft een elektrische haard ook warmte af en zorgt dus voor extra warmte in uw woon of slaapkamer.

Een elektrische sfeerhaard is makkelijk in gebruik

Een elektrische sfeerhaard is erg makkelijk in het gebruik. Met de afstandsbediening kunt u gemakkelijk de warmte reguleren. De sfeerhaard is door de afstandsbediening makkelijk bedienbaar, de vlammen kunt u zelf groter of kleiner maken, kleureffecten instellen en de warmte reguleren. Als u het dus warm genoeg vindt kunt u makkelijk de warmte uitzetten en toch genieten van de vlammen, ideaal!

Een elektrische sfeerhaard heeft weinig onderhoud nodig

Een elektrische sfeerhaard heeft erg weinig onderhoud nodig, vrijwel geen. Na het plaatsen van de haard heeft u er bijna geen omkijken meer naar. Met een echte haard moet u natuurlijk zelf het as wegvegen en dit kan veel rommel met zich meebrengen en is best veel werk. Een elektrische sfeerhaard zet u makkelijk aan en uit en van opruimen is geen sprake.

Een elektrische sfeerhaard geeft heerlijk warmte af

Een elektrische sfeerhaard is niet enkel voor de sier of sfeer. Het geeft uw interieur zeker een gezellige en luxe uitstraling, maar het geeft ook nog eens warmte af.

Ervaren team van experts

Vakkundige motage

Maatwerk installatie