Tv-wand laten maken
door Cinewalldeluxe

Bij Cinewalldeluxe bent u op de goede plek

Verhoog de esthetiek van je woonruimte

Een investering voor jarenlang kijkplezier

Tv-wand op maat

Een tv-wand in uw woonkamer plaatsen lijkt misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar met Cinewalldeluxe is het eenvoudig en snel gedaan!

Elke gewenste kleur
Cinewall met haard
Design op maat

Montage
Door heel
Nederland

Inbouw tv-wand

Het lijkt misschien een langdurig of moeilijk process, maar Cinewalldeluxe houdt een bepaalde schema aan waardoor het allemaal een eitje is!

Als u al iets in gedachte heeft en de prijsindicatie wilt weten moet u een offerte aanvragen. Hierin zal vermeld worden hoeveel uw tv-wand zal kosten. Hierna zullen wij contact met u opnemen. Tijdens dit gesprek zullen wij een afspraak met u inplannen. Gedurende deze afspraak zullen wij de afmetingen opmeten. Ook zullen wij uw wensen en favoriete designs bespreken, want dat is het belangrijkst! Wij zullen een 3D-tekening maken om een duidelijk visueel beeld te creëren. Als u volledig tevreden bent met het design is het tijd om aan het echte werk te beginnen!

Ons team zal in onze werkplaats uw tv-wand voorbereiden. Hier zullen wij volgens uw favoriete design netjes in vorm zagen en afwerken. Als dit af is, zullen wij u opbellen om een afspraak in te plannen voor de levering. Wij leveren op elk gewenst moment! Ons team zal uw tv-wand binnen 2 á 3 uurtjes plaatsen. Et voilà uw woonkamer is omgetoverd! Alleen bij Cinewalldeluxe is het zo gemakkelijk!

Tover uw woonkamer om tot een luxury metropolitan woonkamer

Bij ons zijn alle kleuren, ontwerpen en afwerkingen mogelijk

Ga voor een cinewall met haard voor extra luxe

Breng een huiselijke, aangename en warme sfeer naar uw woonkamer met een elektrische sfeerhaard

Montage
Door heel
Nederland

Tv-wand mogelijkheden

Bij ons is alles mogelijk! De keuzes zijn enorm! Voor elke woonkamer hebben wij wel iets dat er perfect bij past. Geef er volledig uw eigen draai aan door middel van de eindeloze specialiteiten die wij te bieden hebben! Wilt u graag een tv-wand met haard? Ook dit is mogelijk en zal ervoor zorgen dat uw gehele woonkamer een upgrade krijgt.

Wilt u uw woonkamer een rustieke draai geven? Dan kunt u kiezen voor een houten variant of een variant van steigerhout. Dit zal uw woonkamer een landelijke en gezellige sfeer geven. Had u toch liever een gladde en strakke design gewild? Dat kan! Wij hebben MDF hoogglans of juist mat in ons assortiment. U kunt het ook laten kleuren door ons in uw gewenste kleur.

Tover uw woonkamer om tot een luxury metropolitan woonkamer

Bij ons zijn alle kleuren, ontwerpen en afwerkingen mogelijk

Ga voor een cinewall met haard voor extra luxe

Tv-wand met haard

Wij bieden ook een mogelijkheid om een haard te plaatsen in uw muur of tv-wandkast! Als u een haard wilt laten plaatsen in uw muur moet dit ook meegenomen worden in de afmetingen. Een elektrische sfeerhaard is het meest aangeraden om te gebruiken, omdat dit vaak het veiligst is. Als u liever een ander soort haard wilt, kan dit besproken worden tijdens de afspraak! Als u van luxe houdt kan dit meubelstuk niet ontbreken in uw tv-wand!

Op maat gemaakt voor jou

Uniek vakmanschap op maat

Transformeer je woonkamer in een privébioscoop

Ontvang vandaag nog een vrijblijvende offerte

Tv-wand met verlichting en opbergruimtes

Verlichting in uw tv-wand? Dit zal zeer luxe en futuristisch ogen. Dit is mogelijk bij Cinewalldeluxe. Verlichting in uw tv-wand zal uw woonkamer nog fraaier maken! Wij plaatsen LED verlichting op de plekken die u maar wilt, dit zal vooraf besproken en ontworpen worden tijdens het gesprek.

Opbergruimtes in uw tv-wand zijn ook mogelijk. Opbergruimtes zullen uw tv-wand zeer praktisch maken. U kunt uw woonkamer nu nog netter houden! Cinewalldeluxe biedt de mogelijkheid om verschillende soorten opbergruimtes te plaatsen. U kunt kiezen uit deurtjes, lades, nissen en greeploze opbergruimtes. In combinatie met verlichting wordt dit gegarandeerd een prachtig eindresultaat.

Tv-wand kosten

Voor de precieze kosten kunt u een offerte aanvragen. Het is namelijk zo dat de prijzen erg kunnen variëren door de enorme variaties van materialen en afwerkingen die wij te bieden hebben. En elk materiaal kan wat anders kosten.

Tover uw woonkamer om tot een luxury metropolitan woonkamer

Bij ons zijn alle kleuren, ontwerpen en afwerkingen mogelijk

U hebt uw eigen luxury mini bioscoop

Stijlvolle oplossing voor je home entertainment

Maak indruk op je gasten

Creëer een unieke sfeer met instelbare sfeerverlichting

Projecten waar wij trots op zijn

Meer projecten bekijken
Direct geregeld

Veelgestelde vragen

Afmetingen
Wat zijn de afmetingen van en cinewall?

De afmetingen van een cinewall variëren afhankelijk van de grootte en het ontwerp van uw ruimte. Meestal zijn de cinewalls tussen de 150 cm en 250 cm breed. Aangezien de cinewalls op maat worden gemaakt, kan dit helemaal worden afgestemd op uw wensen.

Hoe diep is een cinewall?

De diepte van een cinewall varieert gewoonlijk van 15 cm tot 30 cm, afhankelijk van de grootte en het ontwerp. Dit is afhankelijk van hetgeen wat u erin gemonteerd wilt hebben. Het formaat van bijvoorbeeld de haard of de tv hebben hier invloed op.

Welk formaat tv moet ik hebben voor mijn cinewall?

De grootte van de TV die u voor uw cinewall moet hebben, hangt af van de grootte en het ontwerp van uw ruimte. Doorgaans zijn TV’s van 32 inch tot 75 inch geschikt voor cinewalls. Natuurlijk kan dit ook variëren, afhankelijk van de andere componenten die u besluit erin te monteren.

Nemen jullie ook de afmetingen af?

Ja. Na het aanvragen van de offerte zullen wij contact opnemen voor een afspraak. Tijdens deze afspraak zullen al uw wensen besproken worden. Ook zal ons team de afmetingen opmeten!

Ervaren team van experts

Vakkundige motage

Maatwerk installatie